2016. augusztus 19., péntek

Főtt kukorica 7 perc alatt

Mikrofóbok görgőt kézbe, és rajt ...! Szóval, akik maradtunk: Elárulom a titkot, hogy lehet 7 perc alatt tökéletes, finom csöves kukoricát "főzni" :-)



Hozzávaló:
Annyi cső nyers, leveles kukorica, amennyit csak szeretnénk

A legkülső, száraz, sérült leveleket leválasztjuk a csőről, a többit hagyjuk rajta. Lefedve 7 percen át (700 W-os a készülékem - ennek megfelelően lehet az időt a gépünk teljesítményére szabva módosítani) teljes energiával mikrózzuk meg. Ennyi, és isteni ...
Amennyiben szeretnénk belőle krémlevest, vagy egyéb köretet, salátát készíteni - ahhoz is kitűnő természetesen, csak le kell vágni a csőről a puha szemeket. Én viszont sózva, "vajazva" szeretem a legjobban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése