2017. január 3., kedd

Csirkecombfilé batáta (édeskrumpli) ágyon

Ez itt a reklám helye! Megint betüremkedett a háztartásomba jelentős mennyiségű batáta (édeskrumpli) és lusta kísérletezésbe fogtam. Íme az eredmény (vigyázat - végtelenül egyszerű és függőséget okozó recept!!!!!):
Hozzávalók:
1,5 kg batáta
2 csirkecombfilé
1 evőkanál provace fűszerkeverék

bors
olaj
sütőpapír



Egy zacskóban összerázzuk a fölkockázott batátát a fűszerekkel és az olajjal, majd egy sütőpapírral bélelt tepsire terítjük, és ráfektetjük az előzőleg sózott-borsozott filéket. 180 fokos sütőbe tolva - lefedés nélkül - másfél-két óra alatt aranybarnára sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése